Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme yhtiölle

TOIMITUSJOHTAJAA 

Voimalohi Oy vastaa Kemijoki Oy:n ja PVO-Vesivoima Oy:n kalanistutusvelvoitteista Kemi- ja Iijoen vesistöalueilla sekä Lieksanjoella. Haemme nyt toimitusjohtajaa johtamaan  ja kehittämään toimintaamme kalojen kasvatus- ja istutustehtävissä sekä vaelluskalojen palauttamisprojekteissa.

Toimitusjohtajana työskentelet laitos- ja luonnonravintoviljelyn näköalapaikalla. Edistät vaelluskalojen palauttamishankkeita alan asiantuntijoiden kanssa ja vastaat Suomen suurimpien kalatalousvelvoitteiden toteuttamisesta ja kehittämisestä. Esimiehenä kannustat ja tuet vahvan asiantuntijaorganisaatiomme toimintaa. Työ on myös pitkäjänteistä yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Toimitusjohtajana olet merkittävässä roolissa kehittämässä vaelluskalatyötä rakennetuissa joissa. Tarjoamme mahdollisuuksien toimintaympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet ja kannustavan työyhteisön. Jos sinulla on mutkaton ja positiivinen ote työntekoon, sovit hyvin joukkoomme.

Toivomme sinulta

 • Kalabiologian hyvää osaamista
 • Soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi kalabiologi/iktyonomi
 • Kokemusta esimiestyöstä
 • Projektityöskentelyosaamista
 • Kiinnostusta uusien ideoiden ja innovaatioiden etsimiseen sekä soveltamiseen
 • Taloushallinnon ymmärrystä

ARVOSTAMME

 • Hyviä esimies- ja johtamisvalmiuksia
 • Kykyä ottaa vastuuta ja työskennellä tavoitteellisesti
 • Pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta löytää uusia ratkaisuja
 • Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Joustavuutta

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteessa:

https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=56072&refno=FI-13311

 Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Mercuri Urvalissa Johanna Massa, p. +358 40 144 3333.

www.mercuriurval.fi

Voimalohi Oy

Voimalohi Oy vastaa Kemijoki Oy:n ja PVO-Vesivoima Oy:n kalanistutusvelvoitteista Kemi- ja Iijoen vesistöalueilla sekä Lieksanjoella. Yhtiön tehtävänä on lisäksi edistää vapaaehtoisia vaelluskalojen palautushankkeita. Voimalohi Oy:llä on hallinnassaan kaksi kalanviljelylaitosta ja 14 luonnonravintolammikkoa sekä sopimusviljelyä. Yhtiössä työskentelee vakinaisesti
12 henkilöä ja lisäksi kausityöntekijöitä.

 

KALANVILJELYSTÄ AMMATTI?

Kalanviljelijän on osattava kalankasvatuksen menetelmät kattavasti. Työ on vastuullista ja monipuolista. Kalankasvatus edellyttää huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Laitoshygienia ja kalojen käsittely on hallittava hyvin. Lisäksi tarvitaan yrittäjyyteen, markkinointiin ja myyntiin liittyvää osaamista. Työrytmi on vaihteleva, koska kalanviljely on kausiluontoista.

Kalatalouden perustutkinnon voi suorittaa toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena sekä näyttötutkintona. Näyttötutkintona voidaan suorittaa myös kalanviljelijän ammattitutkinto.

Ammattikorkeakoulussa voi suorittaa luonnonvara-alan koulutuksen.

Ylipistoissa on mahdollista opiskella bio- ja ympäristötieteitä ja suorittaa filosofian maisterin korkeakoulututkinto. Opinnoissa voi suuntautua mm. kalabiologiaan ja kalatalouteen sekä hydrobiologiaan ja limnologiaan.