Kalanviljely

Esite kalanviljelystäKalanviljely on kestävä ja ekologisesti tehokas ruoantuotantomuoto, jonka hiilijalanjälki on eläintuotantomuodoista kaikkein pienin. Kalanviljelyn osalle asetetut ympäristökuormituksen vähentämistavoitteet on saavutettu jo vuosia sitten. Elinkeino on erittäin tärkeä osa Suomen luonnonvarataloutta, joka työllistää ja luo tuloja maaseudulle, etenkin saaristoalueelle ja sisämaahan. Kotimainen vesiviljely edustaa lähiruokaa parhaimmillaan.

Kalanviljely -kirjanen
Kalanviljely on kirjanen joka kertoo viljellyn kalan ekologisuudesta, tuotannon ympäristövaikutuksista ja kalan kasvatuksesta esitellen mm. Suomessa kasvatettavat kalalajit, kuten kuluttajan kalaoppaassa WWFn suositeltavien kalalajien listalla olevan kotimaisen kirjolohen. Lehtisen takakannessa kolme kalaruokareseptiä. Materiaali soveltuu mm. luonnonvara-alan, biologian, ravitsemuksen, maatalous, ruoan- ja eläintuotannon tai kotitalousopetukseen.

Kirjanen on osittain Euroopan kalatalousrahaston (EKTR) rahoittama eulogo

 

 

Lataa tästä esitteet:

Kalanviljely
fiskodling

Fishfarming

Kuluttajaesite

Voit tilata esitteitä myös Subject aidin sivuilta: http://www.subjectaid.fi/tuotteet?Filter=1

Suomenkalankasvattajaliitto