Laatuluokituksesta tuoteluokitukseen 

Kalankasvattajaliiton järjestämässä Yrittäjäpäivässä 24.3. Turussa purettiin viime syksyn Yrittäjäpäivän työryhmien antia ja pohdittiin kirjolohelle 1990-luvulla tehdyn laatuluokituksen päivittämistä tämän päivän tarpeisiin tuoteluokituksena. Osallistujia valaistiin myös elinkeinokalatalouden markkinointiohjelman tavoitteista sekä eksoottisen ankeriasmonnin kasvatuskokeilun tuloksista kiertovesitekniikalla.

Lue tästä lisää

Lataa alta päivien esitykset:

Miten lisää arvoa kalalle – yhteenveto syksyn 2016 työpajasta: Mari Virtanen, Kalankasvattajaliitto

Kalatalouden markkinointiohjelma Pro Kala 24.3.2017

Kirjolohen laadun kehittäminen: Valinta- ja innovaatio-ohjelmassa: Antti Kause, Luke

Kirjolohen tuoteluokitus: Katriina Partanen, ProKala

Kiertovesiviljely ankeriasmonnilla: Pasi Korvonen, Clewer Aquaculture Oy

Teksti ja kuva: Mika Remes, Comida Communication Oy