Miten Suomen ääreviä olosuhteita voi hyödyntää elintarvikeviennissä ja mitä lisäarvoa niistä on suomalaiselle ruoantuotannolle? Mitkä ovat tämän päivän kiinnostavat elintarvikkeiden vientimarkkinat? Miten siirrytään kotimaan markkinoilta vientimarkkinoille? Lämpimästi tervetuloa Arktisuus elintarvikeviennin mahdollisuutena –seminaariin Mikkeliin 16.11.

Tilaisuuden paikka ja ohjelma julkaistaan pian – merkitsehän nyt jo ajankohdan kalenteriin. Tilaisuudessa lanseerataan yrityksille käytännön avuksi ja brändin rakentamisessa hyödynnettävä arktisuuskonsepti.

Seminaarin järjestää Luonnonvarakeskuksen, Ruokatieto Yhdistys ry:n ja Reilua.fi:n toteuttama Arktisuudesta elintarvikeviennin kärki –hanke. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Lisätietoa hankkeesta oheisesta liitteestä.

Tilaisuudessa ovat mukana myös mm. Ruralia-instituutti, Team Finland, Food From Finland, Maa- ja kotitalousnaiset sekä MTK.

Tilaisuus on maksuton.