Suomen kalankasvattajaliitto ry hakee Elinkeinopoliittista asiantuntijaa.
Vahvistamme edunvalvontaamme uudella tehtävällä. Itsenäisessä ja vaikuttavassa tehtävässä vastaat Kalanviljelyalan elinkeinopoliittisesta edunvalvonnasta määriteltyjen osa-alueiden osalta ja toimit osana suomalaista kalataloutta.

Odotamme sinulta:
• Kiinnostusta ja halua kehittää suomalaista kalanviljelyä sekä sen toimintaedellytyksiä
• Käytännön kokemusta edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta sekä viestinnän toteuttamisesta nykyaikaisilla viestintäkanavilla
• Suomalaisen päätöksentekojärjestelmän tuntemusta
• Kykyä ja halua tehdä asioita uusilla ja vaikuttavilla tavoilla
• Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, paineensietokykyä sekä joustavuutta
• Sanavalmiutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää yhteistyökykyä ja vahvoja esiintymistaitoja
• Työssä tarvitaan hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme alalle soveltuvaa koulutusta ja asiantuntemusta kalanviljelyn lisäksi elintarvikemarkkinoista sekä ympäristö-, elintarvike- ja eläinlainsäädännöstä. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista, joten sinulla pitäisi olla myös matkustusvalmiutta. Kalatalouden järjestötoiminnan sekä sidosryhmien tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävään kuuluu liiton viestinnän toteuttaminen ja kehittäminen.

Liiton toimisto on Helsingissä, mutta osittainen etätyö on mahdollista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Kerro meille, miksi haet tätä paikkaa, millaisina näet alan tulevaisuuden haasteet ja mitä lisäarvoa tuottaisit kalankasvattajaliitolle.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja cv:si 16.3.2022 mennessä osoitteeseen toimisto@kalankasvatus.fi.

Lisätiedot:
Lisätietoja tehtävästä antaa Irja Skytén-Suominen, puh 050 372 76 52 tai Mari Virtanen 050 524 85 82.

Suomen Kalankasvattajaliitto on valtakunnallinen, kaksikielinen kalanviljelijöiden edunvalvontajärjestö. Liiton tehtävänä on seurata ja vaikuttaa kalankasvatusta koskevaan lainsäädäntöön, hallintoon ja markkinakehitykseen sekä puuttua alan toimintaympäristöä koskeviin epäkohtiin. Lisäksi liitto vaikuttaa muun muassa alaa kehittävään tutkimukseen sekä jakaa tietoa elinkeinosta. Edunvalvonnassaan liitto toimii tiiviissä yhteistyössä muiden elinkeinokalatalouden järjestöjen kanssa.