Elintarviketieto-opas on päivitetty
Ruokaviraston päivitetty Elintarviketieto-opas on pakkausmerkintöjen tietopaketti elintarvikealan yrityksille ja valvojille. Uudistetussa oppaassa on runsaasti käytännön esimerkkejä elintarvikkeiden pakkausmerkinnöistä. Oppaaseen on myös koottu viimeisimmät pakkausmerkintöjä koskevat lainsäädännön muutokset. https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/tietoa-meista/asiointi/oppaat-ja-lomakkeet/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-oppaat/elintarviketieto_opas_fi.pdf
Listerian hallinta
Ruokavirasto on tehnyt koulutuspaketin listerian hallinnasta kala-alan laitoksissa. Koulutus on erityisesti tarkoitettu toimijoille. https://aineisto.ruokavirasto.fi/Listerian_hallinta_kala_alalla/
Oiva- Arviointiohjeet
Päivitetyt oiva ohjeet on julkaistu Ruokaviraston nettisivuilla