Ruokaviraston ja ministeriöiden ohjeita elintarviketuotantoon liittyen

Elintarviketieto-opas on päivitetty

Ruokaviraston päivitetty Elintarviketieto-opas on pakkausmerkintöjen tietopaketti elintarvikealan yrityksille ja valvojille. Uudistetussa oppaassa on runsaasti käytännön esimerkkejä elintarvikkeiden pakkausmerkinnöistä. Oppaaseen on myös koottu viimeisimmät pakkausmerkintöjä koskevat lainsäädännön muutokset. https://www.ruokavirasto.fi/globalassets/tietoa-meista/asiointi/oppaat-ja-lomakkeet/yritykset/elintarvikeala/elintarvikealan-oppaat/elintarviketieto_opas_fi.pdf

Listerian hallinta

Ruokavirasto on tehnyt koulutuspaketin listerian hallinnasta kala-alan laitoksissa. Koulutus on erityisesti tarkoitettu toimijoille. https://prod-ruokavirastofi.solitaonline.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/elintarvikeryhmat/kalat-ja-kalastustuotteet/listerian-hallinta-kala-alalla/