Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« All Tapahtumat

FishEDU webseminaari: Education in Fisheries and Aquaculture in Kyrgyzstan

16.8.2021 @ 10:00 - 12:15

Ilmottaudu seminaariin 14.8 mennessä osoitteessa:

Survey Powered by Webropol: Registration to the FishEDU Seminar: Fisheries and Aquaculture Education in Kyrgyzstan 16.8.2021 13.00-15.15 (webropolsurveys.com)

Seminaarissa esitellään hanke Kalastuksen- ja vesiviljelykasvatuksen kapasiteetin rakentaminen Kirgisian tasavallassa.  Se on Itä -Suomen yliopiston ja Kirgisian kansallisen maatalousyliopiston K.I. Skryabin yhteishanke, jonka tavoitteena on rakentaa valmiuksia kalastuksen ja vesiviljelyn koulutukseen Kirgisian tasavallassa.

UEFin ja KNAU: n välisen yhteistyön tavoitteena on luoda suotuisa ympäristö kalastuksen ja vesiviljelyn opettamiselle sekä ammatillisella että kandidaatin tasolla kouluttamalla kouluttajia, kehittämällä opetus- ja oppimateriaalia ja kehittämällä KNAU: n opetusinfrastruktuuria.

FishEDU: n päätoiminta on:

1) kouluttajien koulutus kalastukseen ja vesiviljelyyn sekä pedagogiikka

2) kahden uuden opetussuunnitelman kurssien pilotointi ja kurssimateriaalin kehittäminen

3) vesiviljelyn esittely- ja koulutuskeskuksen ja sähköisen kirjaston perustaminen.

FishEDU: ta rahoittaa Suomen ulkoministeriö Opetushallituksen hallinnoiman korkeakoulujen korkeakoulujen instituutioyhteistyövälineen (HEI ICI) -ohjelman kautta.

Tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat: YK: n maailman elintarvikeohjelma, YK: n elintarvike- ja maatalousjärjestö, Suomen luonnonvarainstituutti, Kalastusosasto Kirgisian maatalous-, vesi- ja aluekehitysministeriössä, Aqua Service Ltd., Stimulator Ltd ja RaisioAqua Ltd.

Lisätietoa: FishEDU seminar

 

Järjestäjä

Itä-Suomen Yliopisto
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

verkossa
zoom + Google Map