Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« All Tapahtumat

Inspirationsdag för fiskodling

27.2.2020 @ 09:00 - 15:00

Inspirationsdag för fiskodling, den 27:e februari 2020, kl. 9-15 vid Ålands sjöfartsmuseum

Ålands fiskodlarförening r.f. arrangerar denna dag för att inspirera till konkreta utvecklingsprojekt och nya samarbeten över landsgränserna. Evenemanget riktar sig i första hand till oss själva i fiskodlingsbranschen samt myndighetspersoner med koppling till fiskodling. Men, eftersom vi märkt att intresset för fiskodlingsfrågor är mycket stort även bland politiker så bjuder vi också in samtliga ministrar och politiker i lagtinget.

Vi har bjudit in forskare och utvecklare inom olika områden inom fiskodlingsbranschen för att berätta om de senaste rönen och om intressanta utvecklingsprojekt i vår närregion. Dessa föreläsare kommer från Åland, Finland, Sverige, Norge och Danmark. Språken som talas under inspirationsdagen är därför svenska, engelska, norska och danska.

Evenemanget består av presentationer, kaffepauser med möjlighet för mingel och diskussion, samt en lunchservering vid restaurang Nautical. Tack vare våra generösa sponsorer Biomar och Raisio bjuder vi på lunchen, som kommer att lagas på vår egna, lokalt odlade regnbågslax!

Se Program

Fyll i din anmälan här: https://forms.gle/ZwaQU7fPDvK3XBFg9

Det finns endast ett begränsat antal platser, därför är det viktigt att du anmäler dig i tid och också anger om du vill äta lunch med oss.

Sista anmälningsdag för er som fått denna inbjudan är fredag 17:e januari. Efter det datumet får övriga intresserade möjlighet att delta i mån av plats.

Tilläggsuppgifter:

Rosita Broström, telefon: 040-5409764
info@fiskodlarna.ax
freshfish.ax

Tiedot

Päivämäärä:
27.2.2020
Aika:
09:00 - 15:00

Järjestäjä

Ålands fiskodlarförening r.f.
Puhelin:
040-5409764
Sähköposti:
rosita.brostrom@fiskodlarna.ax
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto