Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« All Tapahtumat

Kalankasvatuksen ympäristönsuojelun neuvottelupäivät

7.11.2018

Kalankasvatuksen ympäristönsuojelun neuvottelupäivä

Aika: Keskiviikko 7.11.2018, 10:00 –16:30
Paikka: Finnkino Flamingo Vantaa, sali 6
Osoite: Tasetie 8, Vantaa

Kalankasvatuksen ympäristönsuojeluun liittyviä ajankohtaisia asioita käsitellään tänä vuonna Vantaalla perinteisillä kalankasvatuksen ympäristönsuojelun neuvottelupäivillä. Tilaisuus on tällä kertaa yksipäiväinen. Päivän aikana käsitellään mm. Meriviljelyn luvituspilotit hankkeen tuloksia ja tulosten perusteella tehtyjä kansallisia linjauksia, YVA-lain mukaista arviointitarvetta kalankasvatuksessa ja arviointiin liittyviä selvityksiä.

Neuvottelupäivä on tarkoitettu ELYjen virkamiehille, kalankasvattajille ja muille alan asiantuntijoille.

Ilmoittautuminen 31.10.2018 mennessä.

Jos olet heti seuraavana päivänä osallistumassa kalatalouden innovaatiopäiville, muistathan varata hotellihuoneen myös ajalle 7.-8.11 esim. Sokos Hotel Flamingosta. 

Lataa tästä ohjelma!

Ilmoittaudu tästä linkistä:

https://www.lyyti.fi/reg/Kalankasvatuksen_ymparistonsuojelun_neuvottelupaiva_7256

Jos yllä oleva linkki ei toimi, kokeile tätä linkkiä (Huom. Tämän linkin kautta YM:n koulutuskalenterista pitää etsiä ”oikeat päivät” eli kalankasvatuksen ympäristönsuojelun neuvottelupäivä ettei vahingossa ilmoittaudu esim. kaivosteollisuuden päiville)

http://www.ym.fi/fi-FI/Ministerio/Ymparistohallinnon_koulutus_ja_neuvottel(37407)

”Sijainninohjaussuunnitelma-aineiston hyödyntäminen omassa suunnittelussa – käytännön karttaharjoitus” –esitykseen liittyen voi halutessaan ottaa mukaan oman kannettavan käytännön karttaharjoitusta varten tai sitten vaan kuunnella esitystä.

Tiedot

Päivämäärä:
7.11.2018