Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Kalanviljelyn kesäpäivät 2024

28 elokuun @ 11:00 - 29 elokuun @ 14:00

Tervetuloa Kalanviljelyn kesäpäiville Turkuun hotelli Kakolaan 28.-29.8.2024! Edessä on kaksi tietotäyteistä seminaaripäivää ja varsinkin mukavaa yhdessäoloa! Ohjelmassa kuullaan mm. vesiviljelytutkimuksen ajankohtaisia kuulumisia, hylkeistä sekä niiden karkottamisesta ja aikaa on varattu tietenkin myös kohtaamisille ja keskusteluille. Ohjelma alla!

Illalla juhlistamme Liiton 60-vuotista taivalta.

”Ennen tänne jouduttiin, nyt tänne päästään”: Aikoinaan Suomen suurimmaksi ja vaarallisimmaksi vankilaksi tituleeratulla Kakolalla on takanaan värikäs historia pahojen poikien kotina. Tänä päivänä Turun Kakolanmäki tarjoaa elämyksiä kokousten ja juhlien muodossa.

Tilaisuus on illallista lukuun ottamatta maksuton kaikille kala-alalla toimiville, mukaan mahtuu ensimmäiset 65 ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on pakollista ja etusijalle menevät kalanviljely-yritysten edustajat.

Tapahtuma on osa vesiviljelyn kehittämisohjelmaa ja on osittain Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston rahoittama.

Ilmoittaudu Marille viimeistään 11.8. mari.virtanen@kalankasvatus.fi! Ilmoita myös osallistutko illalliselle sekä mahdolliset ruokarajoitteet. (Mari on lomalla heinäkuun, mutta ilmoittaudu silti, jotta olet listoilla, ennen kuin paikat täyttyvät!)  Huoneet varataan itse hotellista täältä >> Majoituskiintiö (voimassa 31.7. asti), Varauksia voi tehdä myös sähköpostitse myynti@kakola.fi tai soittamalla puh. 044 424 4500.

Kalankasvattajaliiton 60-vuotisjuhlaillallinen pidetään kesäpäivien yhteydessä 28.8. klo 19. Illalliselle ovat tervetulleita Liiton jäsenten lisäksi kaikki halukkaat, tosin paikkoja on rajoitetusti. Illallisella on hyvän ruoan ja juoman ohessa juhlapuheita, muistamisia, pientä ohjelmaa sekä tietysti mahtavaa seuraa!

Illallisen hinta: Illalliskortti maksaa 80€, sisältäen ruoan ja juomat. Ilmoittaudu Marille viimeistään 11.8. mari.virtanen@kalankasvatus.fi! 

ILLALLISMENU I
Juhlamalja
Härkätartar (Suomi), rapeaa perunaa, teriyaki-kastiketta ja vuohen GR-juustoa, Viini
Päivän kalaa (Suomi), haudutettua fenkolia & hollandaise-kastiketta, Viini
Kakolan suklaakakkua, maitosuklaamoussea ja vadelmaa sekä kahvi

Alustava ohjelma

 

 

 

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä Marille Kalankasvattajaliittoon: mari.virtanen@kalankasvatus.fi tai soittele 050 524 8582 (lomalla 24.6.-28.7.)

Tiedot

Alkaa:
28 elokuun @ 11:00
Loppuu:
29 elokuun @ 14:00