- This event has passed.
Kalatalouden Innovaatiopäivät 2024
6 marraskuun - 7 marraskuun
KALATALOUDEN INNOVAATIOPÄIVÄT 6.-7.11.2024
Radisson Blu Seaside Hotel
Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
Vuoden innostavin tapahtuma on taas täällä!
Ohjelmassa muun muassa:
Henri Alén: Uteliaisuutta, innovointia ja epäonnistumisia kokin maailmasta
Linda Frithiof, Sjömatsfrämjandet: kalan menekinedistäminen Ruotsissa
Factory-ravintoloiden Matti Karvonen: Kalankäyttö ja sen lisääminen ammattikeittiöissä – miten se tehdään?
Luken Janne Saarikko: Vientikaava – avain ruokajärjestelmän ongelmiin
Kaikkien innovaatio-ohjelmien kuulumiset
Katso ohjelma ja ilmoittaudu täällä>>
Illallinen
Illallisen hinta on 53 euroa/hlö sisältäen illallisen buffetpöydästä ilman ruokajuomia.
Paikka illalliselle varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Illallinen maksetaan paikan päällä.
Huomioithan, että varaus on sitova.
Majoitus
Osallistujille on varattu huonekiintiö etuhintaan:
Standard yhden hengen huone 135 euroa / huone / yö
Standard kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Family yhden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Family kahden hengen huone 175 euroa / huone / yö
Standard kahden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Family yhden hengen huone 155 euroa / huone / yö
Family kahden hengen huone 175 euroa / huone / yö
Varaukset:
Radisson Blu myyntipalvelu
Radisson Blu myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 010 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: reservations.finland@radissonblu.com
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus B Pro Kala ry varausta tehdessä.
www.radissonhotels.com/fi-fi/ – Alennuskoodi BPKALA
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus B Pro Kala ry varausta tehdessä.
www.radissonhotels.com/fi-fi/ – Alennuskoodi BPKALA
Huonevaraukset tulee tehdä 30.10.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.
Tapahtuman järjestää Pro Kala ry
Lisätiedot Katriina Partanen, 0400 827 277, katriina.partanen@prokala.fi
TAPAHTUMA ON OSITTAIN RAHOITETTU EMKVR TUELLA