Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« All Tapahtumat

Kalaterveyspäivä 2021

25.3.2021 @ 12:00 - 15:00

Miten varmistetaan kalojen terveys ja hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa?

Kalankasvattajaliitto ja Ruokavirasto järjestävät Kalaterveyspäivän 2021 etäseminaarina Teamsin välityksellä 25.3.2021 kello 12-15. Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2021 mennessä sähköpostitse:

mari.virtanen@kalankasvatus.fi, niin saat osallistumislinkin kalaterveyspäivään.

Tervetuloa!

Päivän ohjelma:

12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus ja käytännön järjestelyt / Öppningsanförande samt praktisk information; Riikka Holopainen, Ruokavirasto

12.10 – 12.30 Katsaus uuteen eläintautilainsäädäntöön / Översikt av den nya djurhälsolagstiftningen;  Kajsa Hakulin, MMM

12.30 – 12.50 Kalatautikatsaus 2020 / Översikt över fiskhälsan 2020;  Anna Maria Eriksson-Kallio, Ruokavirasto

12.50 – 13.10 Vesihomeen tunnistusmenetelmien kehittäminen / Utvecklandet av metoder för igenkännande av vattenmögel;  Tiina Korkea-Aho, Ruokavirasto

13.10-13.30 Vesihometartunnat Suomen kalanviljelylaitoksissa / Vattenmögelinfektioner i finska fiskodlingar;  Tom Wiklund, Åbo Akademi

13.30 – 13.50 Tauko /Paus

13.50 – 14.10 Teuraskalan tainnutus ja hyvinvointi / Bedövning och välmående hos slaktfisk;  Pasi Korvonen, Clewer Aquaculture Oy

14.10 – 14.25 Kirjolohen suolistotulehdus tutkimuksen kohteena / Undersökningsobjekt: Gastroenterit hos regnbåge; Satu Viljamaa-Dirks, Ruokavirasto

14.25 – 14.45 Ylisiirtojen riskit ja riskinhallinnan kehittäminen / Risker och utvecklandet av riskhantering vid överflyttning av vildfisk;  Maria Uusitalo, Ruokavirasto

14.45 – 14.55 Kalojen valintajalostuksen tilannekatsaus / En lägesrapport över selektiv avel på fisk;  Petri Heinimaa, Luke

14.55 – 15. 00 Loppusanat /Avslutande ord

15.00 Tilaisuus päättyy

Tiedot

Päivämäärä:
25.3.2021
Aika:
12:00 - 15:00