- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kalaterveyspäivä 2021
25.3.2021 @ 12:00 - 15:00
Miten varmistetaan kalojen terveys ja hyvinvointi nyt ja tulevaisuudessa?
Kalankasvattajaliitto ja Ruokavirasto järjestävät Kalaterveyspäivän 2021 etäseminaarina Teamsin välityksellä 25.3.2021 kello 12-15. Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2021 mennessä sähköpostitse:
mari.virtanen@kalankasvatus.fi, niin saat osallistumislinkin kalaterveyspäivään.
Tervetuloa!
Päivän ohjelma:
12.00 – 12.10 Tilaisuuden avaus ja käytännön järjestelyt / Öppningsanförande samt praktisk information; Riikka Holopainen, Ruokavirasto
12.10 – 12.30 Katsaus uuteen eläintautilainsäädäntöön / Översikt av den nya djurhälsolagstiftningen; Kajsa Hakulin, MMM
12.30 – 12.50 Kalatautikatsaus 2020 / Översikt över fiskhälsan 2020; Anna Maria Eriksson-Kallio, Ruokavirasto
12.50 – 13.10 Vesihomeen tunnistusmenetelmien kehittäminen / Utvecklandet av metoder för igenkännande av vattenmögel; Tiina Korkea-Aho, Ruokavirasto
13.10-13.30 Vesihometartunnat Suomen kalanviljelylaitoksissa / Vattenmögelinfektioner i finska fiskodlingar; Tom Wiklund, Åbo Akademi
13.30 – 13.50 Tauko /Paus
13.50 – 14.10 Teuraskalan tainnutus ja hyvinvointi / Bedövning och välmående hos slaktfisk; Pasi Korvonen, Clewer Aquaculture Oy
14.10 – 14.25 Kirjolohen suolistotulehdus tutkimuksen kohteena / Undersökningsobjekt: Gastroenterit hos regnbåge; Satu Viljamaa-Dirks, Ruokavirasto
14.25 – 14.45 Ylisiirtojen riskit ja riskinhallinnan kehittäminen / Risker och utvecklandet av riskhantering vid överflyttning av vildfisk; Maria Uusitalo, Ruokavirasto
14.45 – 14.55 Kalojen valintajalostuksen tilannekatsaus / En lägesrapport över selektiv avel på fisk; Petri Heinimaa, Luke
14.55 – 15. 00 Loppusanat /Avslutande ord
15.00 Tilaisuus päättyy