Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« All Tapahtumat

Kansallinen Kalakeittopäivä

9.2.2021

Uuden vuoden alkajaisiksi virittäydytään viettämään Kansallista Kalakeittopäivää helmikuun toisena tiistaina, 9.2.2021

Tavoitteena on, että koko Suomi syö silloin kalakeittoa: kotona, koulussa, työpaikalla tai ravintolassa, yksin tai yhdessä, miten vain. Kuvia kalakeitoista jaetaan somessa tunnisteella #kalakeittopaiva. Viime vuosina some on täyttynyt kalakeittokuvista, ja samaa odotetaan myös tälle vuodelle!

Pro Kala järjesti viime vuoden lopulla kotikokeille Vuoden kalakeitto -reseptikilpailun, jonka voittaja julkistetaan torstaina 14.1.

Kaikki viisi kilpailussa finaaliin yltänyttä kalakeittoreseptiä julkaistaan Vuoden parhaat kalakeitot -kuluttajaesitteenä, joka ilmestyy helmikuun alussa. Esitettä voi tilata veloituksetta Pro Kalasta. Se on pakattu 150 kpl nippuihin.

Kansallinen Kalakeittopäivä 2021 Facebook-tapahtuma odottaa osallistujia. Aromi-lehden kalenterin helmikuun sivu muistuttaa HoReCa-ammattilaisia kalakeittopäivästä ja Iltasanomien ruokaliitteessä la 6.2. annetaan kuluttajille vinkkejä kalakeittopäivän viettoon. Kalakeitto-ohjeita, keittojen kuvia ja muuta vapaasti hyödynnettävää materiaalia löytyy myös osoitteesta

http://www.kalakeittopaiva.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
9.2.2021