Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

« All Tapahtumat

KEVÄÄN 2024 KALAPÄIVÄT

13 maaliskuun - 14 maaliskuun

KEVÄÄN 2024 KALAPÄIVÄT 

Mikä: Kevään 2024 kalaterveyspäivä ja kalafoorumi

Milloin: 13.-14.3.2024

Missä: Lapland Hotels Tampere (Yliopistonkatu 44, Tampere.)

Ilmoittautuminen:

Tapahtuma on nyt täynnä! Jos haluaisit osallistua, laita viestiä mari.virtanen(at)kalankasvatus.fi, niin otamme yhteyttä, jos tulee peruutuksia.

ilmoittaudu alla olevan linkin kautta:

Ilmoittadu tästä

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti! Viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä on 22.2.2024. Jos joudut peruuttamaan tulosi, ilmoita siitä viimeistään 4.3. 2024 sähköpostilla mari.virtanen@kalankasvatus.fi

Vaikka tapahtuma on osallistujille maksuton (illallista lukuunottamatta), me maksamme kuitenkin hotellille ihan jokaisesta ilmoittautuneesta. Tämän vuoksi peruuttamatta jätetuistä kokouspaketeista veloitamme 60€/päivä (+illallinen). Muista siis peruuttaa tulosi, jos et pääse paikalle!

Kalapäivät järjestää yhteistyössä Kalankasvattajaliitto, ProKala, Ruokavirasto ja Luonnonvarakeskus, ja tapahtuman rahoittaa osin EMKVR.

Illallinen:

Illallinen maksetaan etukäteen laskulla. Illallisen hinta on 65€.

Illallismenu:

  •  Vihersalaattia, pikkelöityjä juureksia ja puolukkaa (M, G)
  • Punajuurisalaattia, briejuustoa ja tattaria (L, G)
  • Caesarsalaatti savuporosta ja leipäjuustosta (L, G)
  • Savutettua kirjolohta, mummon kurkkua ja tillikreemiä (L, G)
  • Jääkellarin lohta (M, G) (vaihdetaan kotimaiseen kalaan)
  • Katajamarinoitua siikaa (M, G)
  • Marinoitua savuhaukea (M, G)
  • Leipää ja ruskistettua voita (L)
  • Poronkäristystä, puolukkaa ja suolakurkkua (L, G)
  • Perunamuusia (L, G)
  • Suklaakakkua, suolakaramellia ja hillaa (L, G)

Ruokajuomana vesi, muut juomat voi ostaa itse.

Varaa majoitus itse:

MAJOITUSVARAUKSET JA VARAUSEHTO HUOM! Kiintiöhuoneet on jo varattu täyteen. Voit koittaa soittamalla saada edelleen kiintiöhinnalla itsellesi huoneen. Normaalihintainen huone on melko arvokas, mutta vieressä on muita hotelleja, joista saa edullisempia huoneita. (Hotelli on juna-aseman vieressä)
Majoitusvaraukset kiintiöstä Lapland Hotels Tampereelle onnistuvat osoitteessa https://www.laplandhotels.com käyttämällä koodia ALLKALA24.

Varauksen voi tehdä myös puhelimitse (+358 3 383 0000) tai sähköpostitse (tampere@laplandhotels.com). Tarjoushinnan saa majoitukselleen mainitsemalla varauksen teon yhteydessä koodin ALLKALA24.

Varaukset kiintiöstä tarjoushinnoin 19.2.2024 mennessä, jonka jälkeen päivän majoitushinnalla ja varausehdoilla.

Majoitusvaraukset tehdään joustavin varausehdoin, joiden mukaan varaukselle pätee kuluton muutos- ja peruutusoikeus tulopäivään klo 18.00 asti. Majoituksen maksu suoritetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon (käteinen, pankki- tai luottokortti). Tämän tarjouksen liitteenä mainittuja ehtoja sovelletaan kiintiöstä tehdyille yksittäisille majoitusvarauksille ainoastaan kohtien ”Muut ehdot”, ”Vakuutukset” ja ”Force Majeure” osalta. Nämä esitetään myös kunkin majoitusvarauksen omalla yksilöllisellä varausvahvistuksella.

Ohjelma:

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä Marille Kalankasvattajaliittoon: mari.virtanen@kalankasvatus.fi tai soittele 050 524 8582

NÄHDÄÄN TAMPEREELLA!

Tiedot

Alkaa:
13 maaliskuun
Loppuu:
14 maaliskuun