Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Savon Taimen Oy hakee viljelypäällikköä               

Työpaikan kuvaus

Savon Taimen Oy (www.savontaimen.fi) on kalanviljelyalalla toimiva yritys, joka kasvattaa lohikalojen poikasia jatkokasvatukseen ja kalavesien hoitoon sekä elintarvikekalaa. Yhtiöryhmäämme kuuluvat lisäksi Hanka-Taimen Oy, Sulkavan Taimen Oy, Oy Loviisan Smoltti Ab, Napapiirin Kala Oy sekä Savo Lax Oy. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 9 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt yhtiön hallintoon Rautalammille asiakaskeskeistä ja tavoitehakuista viljelypäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu

Vastaat viljelypäällikkönä ensisijaisesti yhtiöryhmän poikastuotannosta. Toimenkuvaan liittyy mm. myyntiä, tuotannon tehokkuuden kehittämistä sekä tuotekehitystoimintaa muiden ammattilaistemme kanssa. Kehität aktiivisesti asiakas- ja sidosryhmäsuhteita ja teet tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa.

Tarjoamme sinulle

Sinua odottaa monipuolinen ja vastuullinen tehtäväkokonaisuus Suomen suurimman kalanpoikastuottajan palveluksessa. Pääset näköalapaikalle kehittämään suomalaista elinkeinokalataloutta. Perehdytämme sinut tehtävään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Sinulla on kiinnostusta kalaan ja kalankasvatukseen, tehtävään soveltuva tutkinto tai aiempaa kokemusta kalankasvatuksesta tai muusta eläintuotannosta. Ymmärrät biologisia prosesseja, ympäristötekniikkaa ja tuotantotaloutta. Sinulla on myös hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot, yhteistyökykyä, aktiivinen ja asioihin tarttuvaa työskentelyote sekä kielitaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Yrjö Lankinen (puh. 0400-927194). Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme jättämään 31.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteella:

yrjo.lankinen@savontaimen.fi.

 

KALANVILJELYSTÄ AMMATTI?

Kalanviljelijän on osattava kalankasvatuksen menetelmät kattavasti. Työ on vastuullista ja monipuolista. Kalankasvatus edellyttää huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Laitoshygienia ja kalojen käsittely on hallittava hyvin. Lisäksi tarvitaan yrittäjyyteen, markkinointiin ja myyntiin liittyvää osaamista. Työrytmi on vaihteleva, koska kalanviljely on kausiluontoista.

Kalatalouden perustutkinnon voi suorittaa toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa. Tutkinnon voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena sekä näyttötutkintona. Näyttötutkintona voidaan suorittaa myös kalanviljelijän ammattitutkinto.

Ammattikorkeakoulussa voi suorittaa luonnonvara-alan koulutuksen.

Ylipistoissa on mahdollista opiskella bio- ja ympäristötieteitä ja suorittaa filosofian maisterin korkeakoulututkinto. Opinnoissa voi suuntautua mm. kalabiologiaan ja kalatalouteen sekä hydrobiologiaan ja limnologiaan.