Laatuluokituksesta tuoteluokitukseen
Kalankasvattajaliiton järjestämässä Yrittäjäpäivässä 24.3. Turussa purettiin viime syksyn Yrittäjäpäivän työryhmien antia ja pohdittiin kirjolohelle 1990-luvulla tehdyn laatuluokituksen päivittämistä tämän päivän tarpeisiin tuoteluokituksena. Osallistujia valaistiin myös elinkeinokalatalouden markkinointiohjelman tavoitteista sekä eksoottisen ankeriasmonnin kasvatuskokeilun tuloksista kiertovesitekniikalla.
Lataa alta päivien esitykset:
Miten lisää arvoa kalalle – yhteenveto syksyn 2016 työpajasta: Mari Virtanen, Kalankasvattajaliitto
Kalatalouden markkinointiohjelma Pro Kala 24.3.2017
Kirjolohen laadun kehittäminen: Valinta- ja innovaatio-ohjelmassa: Antti Kause, Luke
Kirjolohen tuoteluokitus: Katriina Partanen, ProKala
Kiertovesiviljely ankeriasmonnilla: Pasi Korvonen, Clewer Aquaculture Oy
Teksti ja kuva: Mika Remes, Comida Communication Oy